Invandringsdebatten

En länksida om den svenska invandringsdebatten.

Varning, du är i politiskt inkorrekt läge. Klicka här för att växla till politiskt korrekt läge

Om Invandringsdebatten

Jag har en bekant som heter Hans och som får alla sina nyheter från Aftonbladet, Dagens Nyheter och Sveriges Television. Han vägrar dessutom att läsa på alternativa mediesajter, eller hatsajter som han kallar dem. Invandringsdebatten är därför tillägnad honom. Här får han ett mer varierat nyhetsutbud i invandringsfrågan utan att för den skull riskera att behöva ta del av texter från exempelvis Nyheter idag eller Sverigedemokraternas Mattias Karlsson.

Invandringsdebatten är ett enmansprojekt utan någon som helst ekonomisk vinning. Drivkraften är min irritation över svensk invandringspolitik och våra inkompetenta rikspolitiker. Hjälp till att sprida länken till vänner och bekanta. Min förhoppning är att även den mest lättkränkta person skall klara den politiskt korrekta versionen.

Hör av er om ni har några idéer på hur sajten kan förbättras. Länktips mottages också. Säg även till om jag råkar länka till en fullständigt olämplig sajt så jag kan rätta misstaget innan någon börjar skrika rasist. Debattklimatet i den självutnämnda humanitära stormakten behöver inte bli sämre än vad det redan är.

Vänligen
Daniel
info@invandringsdebatten.se